• 1403/05/17 - 07:30
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان به مناسبت روز خبرنگار

دکتر حسن بیازی با صدور پیامی فرارسیدن روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، دکتر حسن بیازی با صدور پیامی فرارسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار را به فعالان عرصه خبر تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد.

بسمه تعالی

هفدهم مرداد و فرارسیدن روز خبرنگار، فرصتی مغتنم برای قدردانی و تجلیل از تلاش‌های صادقانه و منتقدانه خبرنگاران و اصحاب رسانه در مسیر روشنگری، شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات و همچنین یادبود رشادت خبرنگاران شهیدی چون محمود صارمی، مرتضی آوینی، پیشکسوتان فرهیخته و شهیدان عرصه خبر می باشد.

این‌جانب روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، صاحبان اندیشه و فعالان این حوزه تبریک گفته، از درگاه خداوند متعال برای‌شان آرزوی سلامتی، توفیق و سربلندی دارم. امید است با استعانت و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی‌بخشی، شفاف‌سازی، مطالبه‌گری موفق و موید باشید.

دکتر حسن بیازی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه

• گروه خبری : گروه های مطالب,زیرسایت سربیشه,زير سايت سربيشه, سايت سربيشه,زير سايت سربيشه
  • کد خبر : 52036