• 1402/06/12 - 08:50
پیام مشترک رئیس شبکه و معاون بهداشتی به مناسبت روز بهورز

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، به مناسبت فرا رسیدن 12 شهریور ماه روز بهورز ، رئیس شبکه و معاون بهداشتی در پیامی مشترک این روز را به بهورزان شهرستان تبریک گفتند. متن این پیام به شرح ذیل است

بسم الله الرحمن الرحیم

درخشش چشمگیر موفقیت های نظام سلامت در عرصه بین المللی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر انسان هایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات بهداشتی برای یکایک آحاد جامعه روستایی در دورافتاده ترین مناطق جغرافیایی کشور تلاش می کنند.

روز بهورز، یادآور تلاش کسانی است که تمام اوقات خود را وقف خدمات رسانی به مردم می کنند که محصول این خدمات ارتقای سلامتی ، کاهش مرگ و میر ، افزایش امید به زندگی است.

ارائه خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی درمانی توسط بهورزان در جامعه روستایی از عوامل موثر در توسعه شاخصهای انسانی می باشد و بی شک بخشی از موفّقیتهای بزرگ نظام سلامت که تأثیری بنیادین در ارتقای سلامت جامعه داشته است ، مرهون تلاشهای دلسوزانه و مسؤولانه بهورزان عزیز است .

اینجانبان ضمن قدردانی از زحمات بهورزان سخت کوش شهرستان ، روز بهورز را تبریک عرض نموده ، شادابی و سلامتی همه عزیزان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم . امیدوارم خدمات ارزشمند ، مستمر و پر بار شما در نظام سلامت کشور با موفقیت های روز افزون همراه گردد.

دکتر حسن بیازی                                                                                  مهندس محمد سربیشگی مقدم

ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه                     معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان سربیشه

• گروه خبری : گروه های مطالب,زیرسایت سربیشه,زير سايت سربيشه, سايت سربيشه,زير سايت سربيشه
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی