لیست اخبار صفحه :118
سخنراني امام جماعت شبكه در خصوص روزه داري
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

سخنراني امام جماعت شبكه در خصوص روزه داري

امام جماعت شبكه بهداشت و درمان سربيشه با توجه به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان در بين نمازهاي يوميه ظهر و عصر براي نمازگزاران شبكه سخنراني در خصوص فوايد روزه داري نمود و بيان كرد: "انسان به بهانه روزه، بستر پرآرامش خويش را رها مي كند، از غذا و نوشيدني ها در طول روز خودداري مي كند، تمام وجود خود را براي انجام يك روزه كامل و مورد رضايت حضرت حق، از بدي ها باز مي دارد و هر لحظه به ياد او و در انديشه خشنود سازي اوست. رهاورد چنين برنامه اي، تابش نور الهي بر دل چنين فردي است و باز شدن در روشن آشنايي و انس با خداي خوبي ها. روزه دار در ماه رمضان، مهمان ويژه خداست و بر خوان پراز نعمت او بهترين لحظه هاي معنوي را تجربه مي كند. آنچنان كه امام باقر(عليه السّلام) فرمود: شهر رمضان، شهر اله و الصائمون فيه اضياف الله و اهل كرامته؛ ماه رمضان، ماه خداست و روزه داران در آن مهمانان خدا و مورد تكريم ويژه اويند.»روزه داران در اين ماه فرصتي براي حضور هرچه بيشتر بر سفره احسان الهي مي يابند. فرصتي كه به منظور انس او با آفريدگارش تدارك ديده شده است."

10  كليد تغذيه صحيح
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

10 كليد تغذيه صحيح

10 كليد تغذيه صحيح : 1- حداقل هر روز 5-3 بار ميوه و سبزي مصرف كنيم. 2- از نانهاي سبوس دار ، غلات كامل (مثل گندم ، جو و ذرت) حبوبات و جوانه ها بطور روزانه استفاده كنيم. 3- هر روز مقاديري لبنيات مصرف كنيم. 4- از روغن هاي مايع مثل زيتون ،كنجد ، ذرت و سويا براي پخت و پز و سالاد واز روغن مخصوص سرخ كردن براي سرخ كردني ها استفاده كنيم. 5- مصرف چربي هاي غذا را كمتر كنيم. 6- نمك كمتري مصرف كنيم اما همان مقدار كم از نمك يددار تصفيه شده باشد. 7- تنوع و تعادل را در برنامه روزانه رعايت كنيم. 8- به جاي مصرف نوشابه هاي گازدار ، از آب ، دوغ كم نمك و شربت هاي خانگي كم شيريني استفاده كنيم . 9- هميشه فعال و پرتحرك باشيم . 10- وزن خود را كنترل كرده و در حد نرمال نگه داريم. واحد بهبود تغذيه جامعه مركز بهداشت سربيشه

برگزاري اولين كميته توليد رسانه
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

برگزاري اولين كميته توليد رسانه

اولين كميته توليد رسانه و اولين كميته آموزش سلامت با حضور دكتر شوكتي فرد سرپرست شبكه و مهندس عباسپور معاونت بهداشتي و كليه مسئولين واحدهاي ستادي مركز بهداشت شهرستان درروز سه شنبه مورخ 1396/03/16 در ساعت 8 صبح در سالن ويدئو كنفرانس شبكه با هدف مديريت مطلوب برگزاري جلسات آموزشي در واحدهاي بهداشتي تابعه برگزار گرديد.

بررسي روند اجرايي پروژه هاي عمراني شبكه بهداشت و درمان سربيشه
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

بررسي روند اجرايي پروژه هاي عمراني شبكه بهداشت و درمان سربيشه

جلسه اي در خصوص بررسي روند اجرايي و مشكلات موجود در پروژ هاي ساختماني شبكه بهداشت و در مان در حوزه بهداشت و درمان با حضور دكتر شوكتي فرد سرپرست شبكه و كارشناسان واحدهاي ستادي درروز سه شنبه مورخ 1396/03/16 در ساعت 12:00 در اتاق سرپرست شبكه مورد بررسي قرار گرفت. دكتر سعيد شوكتي فرد در ابتداي جلسه ضمن قبولي طاعات و عبادات در ماه مبارك رمضان از زحمات كليه كارشناسان و دست اندركاران اجرايي پروژه هاي ساختماني تقدير و تشكر بعمل آورد و بيان كرد: " با توجه به تعداد زياد پروژ هاي ساختماني در حوزه شبكه و آماده سازي زيرساخت ها جهت توسعه بهداشت و درمان شهرستان مستلزم داشتن روحيه ايثار و كار جهادي است و اگر واقعا دنبال رفع كمبودها و كاستي هاي موجود هستيم بايد همه بصورت تيمي و متحد تلاش كنيم در ادامه جلسه تك تك پروژه ها در حوزه هاي مختلف مورد بحث و تبادل نظر و واكاوي بيشتر قرار گرفت و مسيولين پيگيري در هر حوزه مشخص گرديد.

برگزاري دومين كميته درون بخشي برنامه ريزي و هماهنگي خدمات آزمايشگاهي
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

برگزاري دومين كميته درون بخشي برنامه ريزي و هماهنگي خدمات آزمايشگاهي

دومين كميته درون بخشي برنامه ريزي و هماهنگي خدمات آزمايشگاهي مرتبط با خدمات نوين سلامت با حضور دكتر سعيد شوكتي فرد رياست شبكه ، مهندس عباسپور معاونت بهداشتي و مسئولين واحدهاي ستادي در روز سه شنبه مورخ 1396/03/16 در سالن ويدئو كنفرانس شبكه برگزار گرديد. در اين كميته پيرو دستورالعمل كشوري در خصوص انجام رايگان آزمايشات قند،كلسترول و تست فيت ( براي افراد بالاي 50 سال ) براي گروه هدف 70-30 سال در سطح شهرستان تصميم گيري شد.

پول توجيبي از چه سني بايد پرداخت شود؟
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

پول توجيبي از چه سني بايد پرداخت شود؟

پول توجيبي از چه سني بايد پرداخت شود؟ وقتي كودك به سن 7 سالگي مي رسد. در واقع او بايد آن قدر بزرگ شده باشد كه بتواند مسئوليت پولش را به عهده گيرد. در كل سني كه شروع به دادن پول توجيبي مي كنيد به كودك شما بستگي دارد. اگر زودتر از زمان ورود به دبستان هم رشد عقلي مناسبي در كودك خود ديديد، مي توانيد پرداخت پول توجيبي را آغاز كنيد. به معناي واضح تر پول توجيبي را زماني براي كودك مي توان در نظر گرفت كه او بفهمد پول چيست. در ايران به طور ميانگين براي كودكان حدود سن دبستان مي توانيم پول توجيبي در نظر بگيريم و به آن ها بگوييم با اين پول مي تواني از بوفه اي كه در مدرسه وجود دارد خريد كني، يعني به آن ها حق انتخاب بدهيم. به اين ترتيب كودك مي فهمد كه با موجودي خود مي تواند چيزي را انتخاب كند و بابت آن پول پرداخت كند. واحد سلامت روان مركز بهداشت سربيشه

بارداري سالم و ايمن
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

بارداري سالم و ايمن

•جهت داشتن يك بارداري سالم و ايمن مي توانيد با مراجعه به مراكز بهداشتي درماني خدمات پيش از بارداري را به طور رايگان دريافت كنيد. واحد سلامت مادران مركز بهداشت سربيشه

جلسه مشترك شبكه بهداشت با شبكه دامپزشكي
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

جلسه مشترك شبكه بهداشت با شبكه دامپزشكي

جلسه مشترك شبكه بهداشت و درمان سربيشه و شبكه دامپزشكي با قصابان شهرستان در روز پنجشنبه مورخ 1396/03/11 در محل اتاق رياست مركز بهداشت شهرستان برگزار گرديد. در اين جلسه مسائل آموزشي و توجيهي در خصوص بيماري تب خونريزي دهنده كريمه كونگو توسط مهندس عباسپور و دامپزشك شبكه دامپزشكي و ساير كارشناسان ستادي به قصابان حاضر در جمع آموزش داده شد.

برگزاري جلسه تصميم گيري براي پايش  تيم سيار
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

برگزاري جلسه تصميم گيري براي پايش تيم سيار

پنجشنبه مورخ 1396/03/11 جلسه اي در سالن ويدئو كنفرانس شبكه بهداشت و درمان سربيشه با حضور دكتر شوكتي فرد سرپرست شبكه بهداشت و درمان و كارشناسان ستادي جهت تدوين چك ليست پايش وظايف بهورز در تيم سيار مورد بررسي قرار گرفت و چك ليست نهايي تدوين و جهت پايش فصلي تيم سيار توسط كارشناسان مراكز و پايش شش ماهه توسط مسئولين ستادي ابلاغ شد.

برگزاري كميته بيماري هاي منتقله از آب و غذا
شبكه بهداشت و درمان سربيشه

برگزاري كميته بيماري هاي منتقله از آب و غذا

كميته بيماري هاي منتقله از آب و غذا با محوريت التور با حضور دكتر شوكتي فرد سرپرست شبكه بهداشت و درمان سربيشه و مهندس عباسپور معاونت بهداشتي شبكه و مسئولين واحدهاي ستادي مركز بهداشت و سرپرستاران واحدهاي درماني بيمارستان علي ابن ابيطالب (ع) درروز سه شنبه مورخ 1396/03/09 برگزار گرديد. در اين جلسه دكتر شوكتي فرد بيان كردند: بيماري هاي اسهالي بويژه التور يك بيماري آندميك منتقله از آب و غذاي آلوده هميشه در كشور ما مشكل زا بوده است پس نياز است ما هميشه در هر زمان در برابر اين بيماري ها گوش به زنگ بوده و هوشياري لازم را داشته باشيم و با رعايت نظام مراقبت بيماري ها و با رعايت اقدامات كنترلي مثل آموزش همگاني ،نظارت بر مواد غذايي و آب بتوانيم از ابتلا و سرايت اين بيماري ها پيشگيري نماييم. در اين جلسه در خصوص بيماري هاي منتقله از آب و غذا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصميمات لازم جهت حساس سازي موضوع و اهميت دادن بحث نمونه گيري و گزارش دادن موارد بيماري با اولويت بيمار اسهالي مصوب گرديد.