برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور اعضای این شورا در روز پنج شنبه 26 خرداد ماه در اتاق ریاست شبکه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر بیازی در خصوص اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام سخن گفت و بیان داشت این امر باید در جامعه نهادینه و فرهنگ سازی شود .

در ادامه جلسه نیز، اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ترویج این فریضه مهم پرداختند و ضمن قرائت آیین نامه وزارت متبوع در خصوص امر به معروف و نهی از منکر و تاکید براجرای محورهای تعیین شده ، تشکیل منظم جلسات شورا ، آموزش امر به معروف و نهی ازمنکر، برگزاری کارگاه و نشست های اعتقادی و معنوی برای کارکنان از برنامه های مصوب اعضا در جهت ارتقاء جایگاه این فریضه مهم بود.

1401/03/26