دکتر بیازی روز جهانی ماما را تبریک گفت

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، دکتر بیازی در پیامی فرا رسیدن 15 اردیبهشت ماه مصادف با پنجم ماه می روز "جهانی ماما " را تبریک گفت.

بسمه تعالی

روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.  بی شک تامین سلامت مادران از مهم ترین زیر بناهای توسعه پایدار هر کشور است که مرهون همت بلند و تلاش های صادقانه افرادی است که با انجام کار علمی، مبتنی بر تجربه، دقت و وجدان کاری سلامت مادر و کودک را در سطح جامعه رقم می زنند.

بدون تردید توجه به سخت‌ کوشی توام با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بی ‌منت و صادقانه به مردم می ‌اندیشند و آن را لازمه کسب رضایت خدا می‌دانند. اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما به جامعه فرهیخته مامایی بویژه همکاران مامای شهرستان ، از زحمات یکایک این عزیزان ، قدردانی نموده و از درگاه ایزد متعال تندرستی و کامیابی مسئلت می نمایم.

دکتر حسن بیازی

ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه