پیام تبریک رئیس شبکه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، به مناسبت 11 اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر ، دکتر بیازی پیامی به شرح ذیل صادر نمود.

بسمه تعالی

11 اردیبهشت ؛ روز کارگر ، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگ مردان و زنان بلند همتی است ،که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیر شان ، سازندگی و آبادانی ، رفاه و سلامتی جامعه است.

کارگران عزیز به عنوان ارزشمندترین طبقه و سودمندترین گروه در جامعه‏‌ نقش مهم و کلیدی در به گردش درآوردن چرخ های عظیم صنعت و توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور ایفا نموده و ستون و شاکله اصلی رونق و پیشگامی هستند.

در مجموعه خدمتگزاران گستره سلامت، کارگران عزیزی با فعالیت در واحدها و بخش های مختلف ، در به گردش درآوردن چرخ خدمت به ارتقای سلامت مردم ، تاثیر مهمی داشته و بی ادعا و صبور ، نقش آفرینی می کنند و پشتیبان و بازوان نیروهای بهداشتی و درمانی در عرصه نظام سلامت هستند.

اینجانب در سالروز بزرگداشت کار و کارگر، این روز را به حضور همه کارکنان و تلاشگران این مرز و بوم و به خصوص به کارکنان و تلاشگران محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه،  تبریک و تهنیت عرض نموده و ضمن قدردانی از زحمات مجدانه آنها در امر خدمت رسانی ، سلامتی و توفیق روز افزون همگان را از ایزد منان آرزومندم.

دکتر حسن بیازی

ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه