بازدید سرزده سرپرست دانشگاه از بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) سربیشه
بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، عصر روز جمعه سوم دیماه دکتر موسوی میرزائی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی به همراه دکتر دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  و دکتر اسماعیلی سرپرست معاونت درمان به طور سرزده از بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) بازدید نمود . در جریان این بازدید روند ارائه خدمات درمانی و عملکرد بیمارستان مورد ارزیابی قرار گرفت. در ادامه نیز در جلسه ای که با حضور نماینده مجلس ، امام جمعه ، فرماندار ، اعضای شورای شهرهای سربیشه و درح در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید، ضمن استماع گزارش عملکرد شبکه بهداشت و درمان سربیشه طی یک سال اخیر ، مسائل و مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص رفع موانع و مشکلات پیش رو تدابیری اتخاذ گردید.

1400/10/04