جلسه شورای خیرین سلامت و تجلیل از خیرین حوزه سلامت
جلسه شورای خیرین سلامت شهرستان با محوریت گزارش عملکرد دوساله ، دومین دوره شورای خیرین سلامت شهرستان  و انتخاب اعضای جدید برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه ، این جلسه در روز دوشنبه مورخ 1400.09.29 با حضور امام جمعه ، فرماندار ، رئیس شبکه و سایر اعضای شورای خیرین درسالن اجتماعات فرمانداری شهر سربیشه برگزار گردید. طی این جلسه امام جمعه ، رئیس شبکه و مدیر اجرایی شورا هر یک به طور جداگانه گزارشی از عملکرد و اهم فعالیت های شورا طی دو سال اخیر از آذر ماه 1398 لغایت آذر ماه سال جاری ارائه نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجمی پور رئیس شورای خیرین سلامت سربیشه ، عملکرد  شورای خیرین سلامت شهرستان را در سطح  استانی مثال زدنی دانست و بر تکریم خیرین در جامعه تاکید کرد و به جایگاه مهم آنها در شهرستان اشاره نمود و گفت : جامعه ما مدیون نیات بلند خیرین است ، ایشان در ادامه  ،ایجاد تعامل و هماهنگی بین مدیران اجرایی در راستای بهتر انجام شدن کارها را از عوامل مهم در توسعه وارتقاء حوزه سلامت شهرستان برشمرد.

فرماندار شهرستان نیزبا رضایت از عملکرد شورای خیرین سلامت گفت: جلب بیشتر مشارکت خیّرین در حوزه سلامت منجر به بهبود ارائه خدمات در این حوزه خواهد شد و باری از دوش سیستم سلامت خواهد کاست.

در پایان جلسه نیز با رای گیری ، اعضای سابق شورا به مدت 2 سال ابقا شدند و از اعضای فعال و خیرین حوزه سلامت تقدیر و تشکر به عمل آمد .

1400/09/30