پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان ، به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

دکتر حسن بیازی ، در پیامی فرارسیدن روز جهانی رادیولوژی را تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

17آبان ماه مصادف با 8 نوامبر سالروز کشف اشعه ایکس به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است، این روز بهانه ای برای تقدیر و قدردانی از خدمات پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها در تشخیص و تسکین آلام بیماران است .

فعالان این عرصه علی رغم تمام خطرات موجود بیش از گذشته در ارائه خدمات به مردم به ویژه بیماران کرونایی فعال هستند و درکنار سایر حوزه های بهداشت و درمان با ایثار و فداکاری برای حفظ جان و سلامتی مردم تلاش می نمایند ، که این زحمات شبانه روزی شایسته قدردانی است.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز رادیولوژی و خدا قوت به این عزیزان، از زحمات دلسوزانه و خالصانه تلاشگران و زحمت‌کشان این عرصه در جهت تحقق اهداف نظام سلامت ، تقدیر و تشکر می‌نمایم و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر حسن بیازی

ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه