مهندس عباسپور در پیامی از همکاران شبکه سربیشه خداحافظی کرد

سرپرست سابق شبکه بهداشت و درمان سربیشه که طی هفته جاری به افتخار بازنشستگی نائل آمد، در پیامی ، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران شبکه  در تمامی واحدهای تابعه سطح شهرستان از آنان خداحافظی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سربیشه، درمتن پیام مهندس موسی عباسپور آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و احترام خدمت تمامی همکاران محترم شبکه بهداشت و درمان سربیشه ، خداوند منان را شاکرم که بر من منت نهاد تا بخشی از عمر خویش را در جمع با صفا و پر محبت شما همکاران گرامی سپری کنم . به یقین در طول این مدت بهره فراوانی از آموزه های انسانی ،اخلاقی ،علمی و فنی شما همکاران پرتلاش و اندیشمند ، نصیب اینجانب گردیده است .

اکنون که  به دلیل  بازنشستگی امانت مسئولیت در شبکه بهداشت و درمان سربیشه را به شخص دیگری واگذار می نمایم ، ضمن تشکر از عنایت ویژه ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم ایشان در تعیین اینجانب به عنوان سرپرست شبکه  ، بر خود لازم می‌دانم ضمن خداحافظی و حلالیت طلبی، از همکاری  بی‌دریغ و خالصانه همه شما همکاران زحمتکش اعم از بهداشتی و درمانی تشکرنموده  و برای شما عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون نمایم .

موسی عباسپور

تیر ماه 1399

1399/05/02

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24