انتصاب دکتر حسن بیازی به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان

بنا به گزارش روابط عمومی ، بر اساس حکم جناب آقای دکتر دهقانی فیروز آبادی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ، دکتر حسن بیازی ، به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان منصوب شد. متن این حکم به شرح ذیل می باشد.
  احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه و مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصهای بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.
1399/04/30

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24