واحد بهداشت محيط

شرح وظايف : « كارشناس بهداشت محيط »

 

 

  1. بازديد و بررسي وضع بهداشتي تاسيساتي كه با بهداشت محيط ارتباط دارند.
  2. اجراء و نظارت بر اجراي استانداردها و مقررات بهداشت محيط
  3. نظارت بر وضع بهداشتي مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و اجراي مقررات، آئين نامه ها و استانداردهاي مربوط و اظهار نظر پيرامون نقايص آنها.
  4. شركت در مبارزه با اپيدميها و تامين بهداشت محيط بهنگام بروز سوانح از قبيل : سيل و زلزله و همكاري با ساير واحدهاي ذيربط.
  5. رسيدگي به شكايات مربوط به بهداشت محيط و ارائه پيشنهادات به مقامات مربوط.
  6. همكاري در برنامه ريزي و بررسي برنامه بهداشت محيط با مقام مافوق .
  7. جمع آوري و تنظيم و تجزيه و تحليل آمار و اطلاعات در زمينه بهداشت محيط.
  8. ارتباط با موسسات علمي يا آموزشي و تحقيقاتي بمنظور كسب آخرين اطلاعات در زمينه بهداشت محيط و ارائه اطلاعات مذكور به مقامات مربوط.
  9. همكاري در امر برنامه ريزي و بررسي برنامه بهداشت محيط با مقام مافوق
  10. همكاري در ارائه مشورتهاي بهداشتي به دستگاههاي اجرائي استان طبق دستور مقام مافوق.
  11. پيش بيني و گزارش نيازمنديهاي آزمايشگاه فيزيك و غيره.
  12. نظارت فني و دادن دستورالعمل هاي آزمايشگاهي به دانشجويان و كاركنان تحت سرپرستي بمنظور حسن جريان امور و انجام امور مربوط به آلودگي هوا.
  13. تدوين برنامه هاي آموزشي آموزشگاهها.
  14. مطالعه و بررسي احتياجات آموزشي و تنظيم گزارش و دادن پيشنهادهاي لازم.
  15. كمك به آموزش و كارآموزي دانشجويان آموزشگاه عالي كمك مهندسي بهداشت.
  16. مطالعه و بررسي درباره بكاربردن روشهاي جديد عملياتي بمنظور بازده بهتر و كارآئي بيشتر.
  17. تهيه و تنظيم دستورالعملها و بخشنامه هاي مشروح عملياتي و آماري و تسليم به مقام مافوق.
  18. همكاري با ادارات و موسسات مختلفي كه با بهداشت محيط ارتباط دارند.
  19. اظهار نظر در مورد نقشه ها و طرحهاي مربوط به تاسيسات بهداشتي.
  20. مطالعه و بررسي احتياجات آموزشي و تنظيم گزارش و ارائه پيشنهادهاي لازم
  21. نظارت بر آموزش و كارآموزي دانشجويان آموزشگاه عالي كمك مهندسي بهداشت و آموزشگاههاي كمك بهسازي.
  22. نظارت بر كليه امور فني، مالي و اداري آموزشگاه
  23. نظارت بر حسن اجراي عمليات صحرائي و راهنمايي واحدهاي مربوط
  24. مطالعه پيرامون بكاربردن روشهاي جديد عملياتي بمنظور افزايش بازده و كارآئي
  25. شركت در سمينارهاي آموزشي كادر عملياتي
  26. شركت در كميسيونهاي داخلي سازمان و عضويت در كميته هاي علمي مربوط.
  27. بازديد و نظارت مستقيم از عمليات صحرائي.
  28. همكاري در تهيه و تنظيم برنامه هاي بهداشت محيط در سطح كشور
  29. بازرسي بهداشتي گوشت و ساير فرآورده هاي خام دامي و توليدي در كشتارگاه هاي داخلي و يا وارداتي در مبادي ورودي و مراكز توزيع و مشخص نمودن كيفيت و سلامت آنها.
  30. نظارت يا انجام نمونه گيري از گوشت و ساير فرآورده هاي خام دامي و كنترل نمونه هاي تحويلي جهت آزمايشات لازم.
  31. نظارت بهداشتي بر كارخانجات تهيه و توليد فرآورده هاي خوراكي و قابل استفاده دامي در بخش مواد غذايي بر اساس دستورالعمل صادره.
  32. نظارت بهداشتي و صدور دستورات بهداشتي لازم در كارخانجات تبديل ضايعات و انجام نمونه گيري هاي لازم به منظور كنترل كيفي و بهداشتي فرآورده هاي توليدي آنها.
  33. سرپرستي بهداشتي مركز نگهداري گوشت و ساير فرآورده هاي خام دامي و نظارت بر اجراي دستورالعمل هاي بهداشتي در مركز بسته بندي گوشت و ساير فرآورده هاي خام دامي.
  34. صدور دستورات بهداشتي بمنظور بالا بردن سطح بهداشت عمومي در كارخانجات ، كشتارگاهها و سردخانه ها.
  35. انجام اقدامات بهداشتي لازم طبق دستورالعمل هاي صادره در امور مربوط به ورود و خروج دام و طيور.
  36. انجام آزمايشات ميكروبيولوژي بر روي نمونه هاي مرضي، داروئي، خوراك دام و طيور و تسليم نتايج حاصله جهت اظهار نظر به مقام مافوق.
  37. نظارت بر اجراي كليه طرحهاي بهداشت محيط در سطح كشور.
  38. شركت در تهيه بودجه و تنظيم كليه امور مربوط به اداره كل بهداشت محيط يا ساير برنامه هاي بهداشتي وزارتخانه متبوع و ساير وزارتخانه ها و سازمانهاي دولتي كه بنحوي با بهداشت محيط ارتباط پيدا مي كنند.
تاریخ به روز رسانی:
1396/05/01
تعداد بازدید:
1135
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal